Sesta Producties

Tessa Heselhaus

Helemaal klaar voor een superjaar

Een nieuw jaar, een nieuw begin: voor deze lezeressen geldt dat zeker. Omdat ze nu eindelijk een gezin hebben, gaan emigreren of gelukkig zijn met een nieuwe liefde.

 

Flair 02 - 2014 

 

Al jaren droomden Jennie (28) en haar vriend Jeroen (31) ervan om in het buitenland te wonen. Op 20 maart is het zover en stappen ze in het vliegtuig om een nieuw leven op te bouwen in Australië.

"Lekker kamperen in de vrije natuur, elke week barbecuen en vissen vanuit de achterbak van je pick-uptruck: het leven in Australië speelt zich vooral buiten af en dat is ook precies de reden waarom Jeroen en ik daar graag willen wonen. De natuur is er prachtig en ons beiden wel in. Toch had ik tijd nodig om aan het idee te wennen. Als familiemens vind ik het moeilijk om mijn ouders en zus achter te laten. Mijn ouders zijn minder internationaal georiënteerd en hebben al jaren een heerlijk leven in Limburg, dus zij vroegen zich eerst af: waarom moet je helemaal naar de andere kant van de wereld? Toch waren ze ook blij voor ons en zeiden ze: ‘dit is jullie droom, ga er voor.’ Vorig jaar april was ons visum rond en hebben we een jaar de tijd genomen om ons vertrek te regelen en leuke dingen te doen met onze families. Met z'n allen uit eten, een weekendje weg en vooral bewust genieten van elkaars aanwezigheid."

Click me